Мег Райън се държи като недостъпна звезда

24.10.2003 г.
Мег Райън се държи като недостъпна звездаСлед като изчакахме търпеливо пристигането на Мег Райън за премиерата на “In The Cut” при откриването на Лондонския кинофестивал, звездата ни подмина и бързо влезе в залата.

След като се появи, за да присъства на прощъпулника на първата си сериозна роля, описвана от много като начало на нов перод в кариерата й, Райън махна забързано към тълпата от свои почитатели, обърна им гръб и мина със заключени устни покрай журналистите. Вместо нея обаче се появи винаги очарователният Марк Руфало и се опита да заглади гафа на по-известната си колежка.

Той не само раздаде автографи на насъбралото се множество, но намери време и да говори с журналистите. “Много се радвам, че съм тук – увери ни той. – Този филм беше истинско предизвикателство, защото аз наистина не знаех как да изиграя героя си. Разбира се, прекарах доста време в компанията на детективи от отдел “Убийства”, наблюдавах ги как работят, изпихме много бутилки бърбън и изслушах доста техни спомени.”

“Ролята е силна, изпълнена с много страст и на Мег й беше изключително интересно да я изиграе – каза режисьорката Джейн Кемпиън на въпроса защо е направила такъв нетипичен избор на комедийна актриса в сериозна драма. – Райън търсеше начин да започне да се снима в драматични роли, нещо, което досега не е правила. Не намирам нищо странно в това като имаме предвид в колко романтични комедии се е снимала досега.”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.