Бен Афлек отбелязва спад в кариерата

25.10.2003 г.
Бен Афлек отбелязва спад в кариератаСамо 4 седмици преди началото на снимките на “Ghosts of Girlfriends Past” от студиото “Disney” решиха да се откажат от комедията за ергена, който по време на сватбата на брат си е нападнат от спомени за бившите си приятелки.

През август за режисьор на филма бе наета Бети Томас (“Аз, шпионинът”), а от студиото предвиждаха да наемат още няколко звезди, които да си партнират с Афлек на големия екран. От “Холивуд рипортър”, които разпространиха въпросната новина, съобщават още, че не само нарасналият бюджет е бил причина за заразяването на проекта, но и не особено положителният имидж на Афлек напоследък. Звездата бе разкритикувана наскоро заради провала на последния си филм (в който играе заедно с Джей ло) “Gigli”.  

Във всеки случай от “Disney” ще трябва да платят на Афлек хонорара (освен ако от друго студио не решат да купят проекта и да го реализират с други актьор), защото звездата е подписала договор с клауза, че ще получи хонорар дори ако филмът не бъде заснет.

Междувременно стана ясно, че и от “Paramount” размишляват дали да не се откажат от услугите на Афлек в следващия им филм за агента Джак Райън, макар че именно той изигра ролята му във “Всички страхове”.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.