За актьорите и създателите на филма

За актьорите и създателите на филмаСамюел Джаксън
Елмо Макелрой

Самюел Джаксън е един от най-уважаваните и търсени актьори в Холивуд. Неговата дълга и забележителна кариера може да се проследи в огромно количество от най-добрите и касови филми на Холивуд, под режисурата на имена като Стивън Спилбърг, Куентин Тарантино, Джордж Лукас, Джоел Шумахер и Бари Левинсън. Сред най-познатите му филми се нареждат хитове като “Криминале”, “Джаки Браун”, “Добри момчета”, “Истински романс”, “Време да убиваш”, “Джурасик парк”, “Умирай трудно 3”, “Междузвездни войни- Епизод 1 и 2”, “Трите Хикса” и “Специален отряд”. Скоро ще видим на голям екран и трилърът “Всичко лошо се връща”, където играе с Мила Йовович, под режисурата на Боб Рафълсън (“Пощальонът звънни винаги два пъти”)

Робърт Карлайл
Феликс ДеСуза

Робърт Карлайл става известен с пречатляващата си роля като психопата Бегби в култовия филм “Трейнспотинг” на Дани Бойл. От тогава той става един от най-познатите британски актьори с участия във филми като “Плажът”, “Един свят не стига” и хитовата комедия “Време за мъже”.

Емили Мортимър
Дакота Филипс

Емили Мортимър започва кариерата си като звезда от ТВ драми, но участието й във филми като “Елизабет”, “Светецът”, “Писък 3”, “Нотинг хил” утвърждават статута й на изгряваща звезда в бритнаското кино. Последното й засега участие е в еротично-провокативният трилър “Младият Адам”, където партнира на звездата Юън Макгрегър.

Рони Йу:
Режисьор

Роденият в Хонг Конг режисьор Рони Йу добива световна популярност и репутация на един от най-обещаващите азиатски режисьори с митичната любовна история “THE BRIDE WITH WHITE HAIR”, който той написва, продуцира и режисира. Филмът печели овациите на критика и публика и му носи награда от фестивала в Авориаз, Франция.
Сред последните му филми се откроява успеха на “BRIDE OF CHUCKY”.

Андрас Хамори
Продуцент

Бивщ президент на Alliance Pictures, Андрас Хамори е продуцирал множество филми в САЩ и Великобритания, сред които “Съншайн” с Ралф Файнс. “Екзистенц” с Джуд Лоу и “Катастрофа” на провокативният режисьор Дейвид Кроненбърг
Copyright © 2024 Dir.bg.