Господар и командир в Лондон

21.11.2003 г.
Господар и командир в ЛондонПринц Чарлз трудно можа да прикрие въодушевлението си докато се запознаваше с актьорския състав на военноморската драма “Господар и комадир: Далечният край на земята”. Негово Кралско височество, който е вицеадмирал в Кралската военна флота, сподели с режисьора Питър Уиър, че отдавна е искал да гледа филм за живота на моряка. Той освен това си поговори с Ръсел Кроу, изпълнител на главната роля във филма.

В киното принцът бе посрещнат много радушно, като след края на химна на Великобритания млада дама от публиката извика: “Обичаме те, Чарлз!”

Ръсел Кроу не предизвика толкова интерес, колкото принца, но въпреки това беше посрещнат с ентусиазъм. Кроу сподели, че му е интересно да научи какво мисли “обикновеният човек” за филма, в който актьорът е капитан на кораб от армадата на Нелсън, изпратен да се сражава с френски кораб в Тихия океан. Ръсел бе придружен от бременната си съпруга Даниел Спенсър. Очаква се той да си вземе отпуска от филмите около датата на раждането на детето, за да бъде неотлъчно до жена с. “Очаквам с нетърпение раждането”, потвърди той.

Кроу никога не е оставял незначително нещо като работата му да развали забавленията му и затова по време на снимките на “Господар и комадир: Далченият край на земята” организирал мачове по ръгби всяка неделя, за да помогне на останалите актьори да се почувсвтат като истински екип.

Режисьорът Питър Уиър сподели: “Чудесно е да се работи с Ръсел – той е пълен с идеи!”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.