Уникален маратон в чест на филмовата сага „Властелинът на пръстените”

Уникален маратон в чест на филмовата сага „Властелинът на пръстените”Във връзка с излизането на голям екран на филма "Властелинът на пръстените: Завръщането на краля ", последната част от феноменалния киноепос "ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЪСТЕНИТЕ", Кино Арена организира уникален  "МАРАТОН НА ПРЪСТЕНИТЕ".

Невижданият досега 12-часов филмов маратон ще се състои в зала 13 на Кино Арена на 26 декември 2003 г.  Той ще включва последователни прожекции на непоказваните досега на голям екран СПЕЦИАЛНИ УДЪЛЖЕНИ ВЕРСИИ на "ЗАДРУГАТА НА ПРЪСТЕНИТЕ" и "ДВЕТЕ КУЛИ", и ще завърши с първата публична прожекция на "ЗАВРЪЩАНЕТО НА КРАЛЯ".

Събитието ще започне в 12:00 часа на обяд и ще приключи минути преди полунощ на същия ден.

Билетът за маратона ще бъде само един за прожекциите и на трите филма и ще е на цена 25 лв. Не е възможно закупуването на билет само за един от филмите участващи в маратона.

В цената на билета са включени талони за храни и напитки от „Виктория”, „Джимис”, „Нестле”, и естествено – пуканки и напитки от Кока Кола, необходими за оцеляването на зрителите по време на това киноизпитание. Между филмите ще има 45-минутни почивки.

Кино Арена е едно от малкото кина в Европа, одобрено като технически показатели за звук и картина да покаже специалните удължени версии на първите два филма.
Copyright © 2024 Dir.bg.