Самюел Джаксън за "Всичко лошо се връща"

Самюел Джаксън за “Когато прочетох сценария сюжетът ми допадна страшно много, а и самите имена от екипа и останалите актьори сформираха наистина един отличен екип.” “Като цяло сценарият ми даде много нови предизвикателства като актьор- сцените, в които свиря на виолончело, бяха наистина много интересни, защото това е голямо предизвикателство за един актьор, разбира се фактът, че съм свирил на музикален инструмент като малък ми беше доста полезен”.

“Най-интересни обаче бяха сцените ми с Мила Йовович. Сценарият изисква между нас да има силно еротично напрежение, което не е проблем с красива жена като Мила, но фактът че в някои от най-важните и еротично натоварени сцени аз съм неподвижен и завързан за един стол, беше голямо предизвикателство, защото трябваше да придадем тази еротика чрез поглед и говор, но почти без участието останалата част от тялото. Беше трудно, но мисля че успяхме”

Мила Йовович признава, че се е съгласила на участие веднага след като е прочела сценария, без да е имала никаква представа за останалите имена, които ще работят по проекта

“Просто се влюбих в сценария! Моят персонаж (Ерин) страшно ми допадна, защото за първи път имах възможността да изиграя обикновена жена. Повечето ми героини са необикновени личности поставени в странни обстоятелства, било то извънземни или свръхчовешки герои. А лицето на Ерин ми се отдаде възможността да изиграя една интелигентна и сексапилна героиня от плът и кръв, каквато можеш да срещнеш в реалния живот. А когато разбрах останалите хора, с които щях да работя, беше като черешката на тортата!”

“Удоволствието да работиш с Боб Рафълсън е неописуемо! През цялото време си уверен и знаеш, че ще дадеш най-доброто от себе си. Ако имаш проблем Боб винаги е до теб и ще помогне със съвет, но същевременно ти дава невероятна творческа свобода”.

Режисьорът Боб Рафълсън не пести похвалите си за актьорския състав:
”Самюел Джаксън продаде на своя персонаж много достойнство и дори малко чувствителност. Мила е невероятна, с нейната красота и интелект тя беше идеална за тази роля, при все че това е ново амплоа за нея. А Стелан Скарсгаард е невероятен актьор и уменията му да експериментира наистина му помогнаха да изиграе убедително една толкова противоречива личност като Тайрон.
Copyright © 2024 Dir.bg.