Още за филма "Ускорение"

Още за филма Мотористът Кари Форд (МАРТИН ХЕНДЕРСЪН) се е завърнал в родния си град, за да се събере отново с приятелката си Шейн (МОНЕ МАЗУР) и да се погрижи за една недовършена работа.

Когато е напуснал града преди месеци, Форд е разполагал с няколко мотоциклета, собственост на Хенри (МАТ ШУЛЦЕ), безмилостен наркодилър и водач на моторизирана банда (Hellions). Сега Хенри държи на всяка цена да си върне от Форд моторите, в чиито резервоари има нещо по-ценно от бензин. Когато се оказва, че Форд изобщо не е склонен към сътрудничество, Хенри го натопява за убийството на Джуниър, по-малкия брат на Трей (АЙС КЮБ), страховития лидер на друга моторизирана банда  (Reapers).

С помощта на верните си приятели Далтън (ДЖЕЙ ЕРНАНДЕС) и Вал (УИЛ ЮН ЛИ), Форд трябва да изпревари един агент на ФБР (АДАМ СКОТ), който е по следите му, докато едновременно избягва погрешно информирания Трей, жадуващ да си отмъсти, и безжалостния Хенри, който плете смъртоносен план как да си върне това, което му принадлежи.

Бягайки през пустинята в рискован опит да докаже своята невинност и да убеди Шейн, че си струва да дадат втори шанс на връзката си, Форд трябва да изпревари своите врагове, ако иска да очисти името си и отново да кара на воля мотоциклета си.
Copyright © 2024 Dir.bg.