Запознаването на Санса с цял куп местности и техните обитатели често пъти е съвсем кратко, но едно приятелство спира неговия устрем.

Димитри Ейпидес
Запознаването на Санса  с цял куп местности и техните обитатели често пъти е съвсем кратко, но едно приятелство спира неговия устрем.Санса е странстващ иконоборец, оглеждащ тълпите, които среща, с очите на художник, попивайки лице след лице. Зем излъчва прекрасна самоувереност, която придава на героя му жизненост, а импровизираният стил на диалога е идеален за вродената спонтанност на актьора. Тук той се завръща като запленяващия централен персонаж на филма сред визуално зашеметяващата, непрестанно меняща се топография от гледки, звуци и хора.

Винаги остроумен и словоохотлив, Санса се присламчва към най-различни компании, а след това с лекота се отървава от тях. Запознаването му с цял куп местности и техните обитатели често пъти е съвсем кратко, но едно приятелство спира неговия устрем. На няколко места той среща Клик – превъзходен цигулар и диригент. По-възрастният мъж е сродна душа – познавач на красотата и красноречието – и единственият, който дава основателен повод на Санса да направи пауза в своите пътешествия.
Copyright © 2024 Dir.bg.