"Знам какво направи миналото лято"... и ще ти сторя същото...

В магическата нощ на абитуриентския бал, Джули, Хелън, Рей и Бари се качват в новата кола на Бари. Те не подозират какъв ужасен инцидент ще им се случи при следващия завой. Никой не забелязва тялото, което прелетява сякаш отникъде направо върху предния капак на новата кола; никой нищо не знае за него. Но уплашени от вероятността да бъдат арестувани точно когато бъдещето е пред тях, всички заедно вземат решение, което ще промени живота им завинаги.


Има само един изход от този кошмар, само едно място, откъдето този труп никога няма да се появи отново. . . и докато изхвърлят тялото в морето, те си мислят че тайната им ще потъне в мрачните дълбини заедно с него. Но дълбоко грешат.

Когато ръката на мъртвеца се раздвижва над морската повърхност в предсмъртен спазъм, наивното им решение изведнъж се превръща от неволно прикриване на престъпление в хладнокръвно убийство. Четиримата приятели се заклеват да пазят тайната си до гроб. Но това може да се случи по-скоро, отколкото те очакват. Твърде скоро.


Някой ги дебне. Той е навсякъде, където са и те. Знае много добре кои са те. Видял е какво са сторили. Той ще се отнесе по същия начин към всеки един от тях, както те са се отнесли към непознатия, чието единствено престъпление е било да бъде на неточното място в неподходящия момент.
Copyright © 2024 Dir.bg.