Ежедневието на семейство Бейкър им е белязано от равни дози любов и хаос…

Ежедневието на семейство Бейкър им е белязано от равни дози любов и хаос…Стив Мартин си създава психологически тактики, за случаите, когато работи с малки деца. “С дванайсет деца на снимачната площадка е невъзможно да държиш всичко под контрол”, казва той.
Контролираният хаос е ключов елемент в няколко големи епизода, съчетаващи физическа комедия и усложнен екшън. Един епизод включва закуска на цялото семейство с изпусната подскачаща жаба между чиниите – и меле от летящи пържени яйца. Тази сцена е една от .любимите на Хилари Дъф. “Пред  мен имаше най-много яйца”, казва Дъф. “Беше ужасно, защото аз не мога да понасям яйца!”
Шон Леви уловя неподправеното отвращение на Дъф и се наслаждава на автентичността на сценичния хаос. “Разрушенията, които предизвика жабата в кухнята, бяха един от най-ярките моменти за мен”, казва Леви. “Много съм благодарен на Хилари за нейните спонтанни реакции”.
Стив Мартин също се заразява от всеобщата лудост на снимачната площадка. В една сцена е изхвърлен във въздуха от експлодиращ надуваем уред, наречен луноход; в друг момент виси от люлеещ се полилей и се опитва да спаси съседско дете след игра на хокей с ролери.
Copyright © 2024 Dir.bg.