Уинслет в ролята на 17-годишна вещица?

27.03.2004 г.
Уинслет в ролята на 17-годишна вещица?Не е за вярване, но изглежда, че Кейт Уинслет ще участва в “Хари Потър и огненият бокал”. Тя разговаряла с продуцентите, които й предложили “много важна роля – като младата френска вещица Фльор Делакур или нещо подобно”. Ако се превъплъти във вещицата, Уинслет ще се окаже опонент на Хари в състезанието по магии.

Съпругът на Уинслет – режисьорът Сам Мендес, каза, че Кейт се е срещала с продуцентите и все още обмисля офертата. Очевидно, той я подтиквал да вземе участие заради децата си Миа и Джо, които може никога след това да не простят на майка си, че е отказала роля в най-забавния детски филм. Продуцентите на Хари Потър би трябвало да благодарят на децата на звездите, под чийто натиск повечето актьори приемали дори и най-малките роли.

Единственото нещо, което ни терзае е дали всъщност 29-годишната Кейт Уинслет е най-подходящата актриса за “тази важна роля като френска млада вещица”, като имаме предвид, че Фльор е едва 17-годишно младо момиче. Но ако повярваме на клюките и се замислим малко по въпроса, може би ще стигнем до заключението, че по-подходяща за нея е ролята на Мадам Максин – френската директорка на училището или за някоя друга роля.

Снимките по “Хари Потър и огненият бокал” започнаха вчера в Шотландия, но екипът все още не се е събрал.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.