За актьорите

За актьоритеМанди Мур (Хейли Мартин)
Една от горещите нови звезди на Холивуд, Манди Мур ще видим на големия екран в предстоящите й филми като “Saved”, където й партнират Мери Луиз Паркър, Джена Малоун и Маколи Кълкин. Също така предстои и романтичната комедия “Chasing Liberty”, където тя играе дъщерята на американския президент, която се влюбва в агент под прикритие, изпратен от баща й да я следи тайно.
Звездата на Манди Мур в киното изгря с друга романтична комедия “A Walk to Remember” , за който взе приз на годишните МТВ кино награди. Наскоро Манди Мур издаде третият си музикален албум, с който демнострира амбициите си да избяга от тинейджърския поп, който я направи любимка на младото поколение в САЩ. В новият и албум, който тя продуцира сама, без субсидиите на голямо музикално студио, което би ограничило нейния творчески контрол, са включени кавъри на Елтън Джон, Кат Стивънс и др.  

Питър Галахар (Лен Мартин)
Едно от поаследните кино участия на Питър Галахар беше в хитовата комедия “Мистър Дийдс” с Адам Сандлър и Уинона Райдър. Сред наи-впечатляващите заглавия в дългата ми кариера се нареждат филми като “Американски прелести”, “Секс, лъжи и видео”, “Играчът”, “Short Cuts”, “Порочният кръг на Мисис Паркър” и др. Също така участва в редица успешни ТВ сериали, сред които Ориндж Каунти- кварталът на богатите”

Трент Форд (Мейкън)
В момента Трент Форд работи по филма “The Legacy” с Нев Кембъл и Боб Хоскинс, предишните му участия са в “Девойка французойка”  и “Госфорд Парк”. Последните два той снима докато още учи в университета, като е трябвало да крие че ходи на снимки, защото е можел да бъде изключен
Copyright © 2024 Dir.bg.