Ерик Бана във филм на Спилбърг?

15.06.2004 г.
Ерик Бана във филм на Спилбърг?Великият възход нагоре и нагоре на Ерик Бана продължава и не дава никакви признаци, че това някога ще престане.

Бана, който беше най-доброто нещо в “Троя”, “Хълк”, “Блек Хоук” и честно казано навсякъде, където участва, подписа договор за новата драма на Стивън Спилбърг, която все още няма заглавие, разказваща за събитията през 1972 г. на Олимпийските игри в Мюнхен. Все още не е обявено със сигурност участието на Бана във филма, който описва драматичните събития на Олимпийските игри пез 1972 г, когато петима арабски терористи атакуват лагера на Израел, като последствията са 11 мъртви от страна на Израел, повечето от които са атлети. Тази атака е документирана във филма на Кевин Макдоналд “One Day in September”, за който той спечели “Оскар”.

Сър Бен Кингсли щеше да участва също във филма, но явно ще отпадне тъй като има прекалено много проекти пред себе си. Междувременно Спилбърг е обявил кастинг и за други роли, но все още не се знае кои ще са останалитре звезди. Спилбърг планира да започне снимките по драмата в Европа през следващите шест седмици. Според нашите предположения и като се има предвид скоростта, с която той снима, снимките явно ще приключат още преди финала на Олимпийските игри в Атина.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.