Колин Фърт и Кевин Бейкън във филм на Егоян

23.06.2004 г.
Колин Фърт и Кевин Бейкън във филм на ЕгоянНякои комедийни актьори изглежда, че са родени, за да играят един с друг – Лоръл и Харди, Лемън и Матю, Фърт и Бейкън. Последната любопитна двойка ще се появи във филма на Атом Егоян “Somebody Loves You”, чийто сценарий той е адаптирал от книгата на Рупърт Хоумс “Where The Truth Lies”.

Някои от читателите може и да не са запознати подробно с делото на Атом Егоян, но той се беше превърнал в нещо като герой сред независимите кръгове, откакто през 1997 г. излезе филмът му “The Sweet Hereafter”, който придоби голяма популярност. Последната му история изглежда много по-достъпна от повечето неща, които прави.

Книгата разказва за млада журналистка, която започва да се рови около смъртта на млада жена, починала в стаята на двама комици, които имат железни алибита и никога не са били обвинявани в убийство. На журналистката й прави впечатление, че двамата се разделят веднага щом се открива трупа. Цялото това нещо изглежда е филм “noir”, така че се надяваме стилът на “Поверително от Ел Ей” да ни покаже тъмната страна на магията.

Междувременно можете да гледате Кевин Бейкън в ролята на педофил в драмата “The Woodsman”, а Колин Фарел в “Дневникът на Бриджит Джоунс: На ръба на разума”.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.