Том Сайзмор отново с проблеми

15.08.2004 г.
Том Сайзмор отново с проблемиАктьорът Том Сайзмор (Червената планета, Блек Хоук), който бе осъден на 6 месеца затвор през 2003 г. за заплахи и побой над бившата си приятелка Хайди Флайс (прочутата „мадам” на холивудските звезди, която лежа три години в затвора за нерегламентираната си дейност по организацията на сексуалното обслужване на знаменитите и богатите), бе отново арестуван в сряда за притежание на непозволени вещества, предаде агенция Ройтерс.

В телевизионното предаване Access Hollywood съобщиха, че служителите отговарящи за надзора на условно осъдения актьор, внезапно го посетили и открили в дома му м Лос Анджелис принадлежности, свързани с употреба на наркотици. Не става ясно дали са открити и самите наркотици. Сайзмор бил глобен $10,000 и освободен същия ден следобяд.

По-рано тази година, от прокуратурата обвиниха Сайзмор в нарушаване на гаранцията, след позитивен разултат на теста му за анфетамини. Адвокатите оспориха с аргумента, че е вземал предписани му от лекар лекарства.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.