Ванеса Уилямс и Рик Фокс се развеждат

18.08.2004 г.
Ванеса Уилямс и Рик Фокс се развеждатБракът между играча от Националната баскетболна асоциация и красивата актриса стигна до логичния си край.

Бившият състезател на Ел Ей Лейкърс подаде документи за развод пет години след сватбата. Двамата с Уилямс имат едно дете, 4-годишна дъщеря, на име Саша. И Уилямс и Фокс са много привързани към детето, според говорителката на Фокс, Стейси Уолф. Те и двамата са невероятно всеотдайни родители, и за тях – особено сега, нищо не е по-важно от щастието на детето им", обяви Уолф.

"Готови са на всичко, защото искат само най-доброто за Саша". Фокс, който игра за Лейкърс седем години, миналата седмица бе продаден на Бостън Селтикс.

Но от Селтикс твърдят, че 35-годишният играч може и да не влезе тъй като има да лекува множество контузии. Уилямс има три деца от предишния си брак, а Фокс има син от предишна връзка. Двамата вече не живеят заедно.

Бивша мис Америка, Уилямс е играла във филми като "Заличителят," "Шафт" и последният е, "Johnson Family Vacation". Като певица, тя е изпяла хитове като "Save the Best For Last".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.