Ръсел Кроу се превръща в Майк Тайсън!

24.08.2004 г.
Ръсел Кроу се превръща в Майк Тайсън!Носителят на Оскар Ръсел Кроу, влезе в ролята на Майк Тайсън, но не за някой филм, а наистина, след като свидетели потвърдиха, че по време на пиянска свада се опитал да отхапе ухото на  бодигарда си Марк Каръл.

Според вестник Дейли Мирър, инцидентът се случил на снимачната площадка на последния филм на Кроу 'Cinderella Man' (Мъжът Пепеляшка), където актьорът е в ролята на легендарния боксьор Джим Брадък (няма данни той да е ял уши).
Двамата участници в последвалия екшън отначало си пийвали кротко зад декорите, след което внезапно се сбили, защото Марк казал на

Ръсел "Прибирай се вкъщи при жена си и децата". В разгара на ръкопашната схватка Ръсел впил красивите си, бели зъби във вероятно и без това сплесканото ухо на телохранителя си.

"Сигурно нещо е вбесило Ръсел, защото те двамата с Марк са много близки, почти като братя. И също като истински братя, понякога имат малко по-шумни спорове", заявил пред репортер човек от обкръжението на Кроу. "Ръсел е страхотен пич, но очевидно не му е харесало някой да му казва да си ходи вкъщи при жената и децата. Превъртял е.

Сбили са се и ухапал Марк. Какво толкова!?", добавил, оздачен от интереса на медиите друг приятел на актьора-Господар и командир.


Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.