Бременната Робъртс

26.08.2004 г.
Бременната РобъртсДжулия Робъртс, която е бременна с близнаци, планира да си вземе дълга отпуска от киното. Фактически тя се е отказала от всичките си предварителни планове за следващите няколко години.

"Не планирам нищо. Не мога да си представя какви предложения ще получа през следващите три месеца, но... не мога нищо да направя, освен да действам според обстоятелствата", заяви Робъртс пред списание Нюзуик. "Позволено ми е, нали?"

Актрисата-носителка на Оскар участва в два филма, които трябва да се появят през декември: "Closer", режисиран от Майк Никълс, с участието ощена Джуд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен и "Ocean's 12" (продължението на „Бандата на Оушън”) отново под режисурата на Стивън Содърбърг, със същия звезден състав.

Но много скоро, бременността и децата ще се превърнат в основния й приоритет.

Робъртс потвърди пред Нюзуик, че бременността й току-що е започнала да си проличава. "Преди няколко дни се събудих и си казах, `О, Господи!'", сподели 36-годишната актриса, която трябва да роди през зимата.
Робъртс, която спечели Оскар за най-добра актриса през 2001 за изпълнението си в "Ерин Брокович", се омъжи за кинооператора Даниъл Модър през юли 2002. Близнаците ще бъдат първите деца на Робъртс.

Във връзка с мрачния филм "Closer", Робърст каза: "Аз не бих се сетила за себе си, ако бях мястото на режисьора. И определено не бях първият избор на Майк".

Първият избор на Никълс била Кейт Бланшет, но отпаднала, след като забременяла.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.