Исус Христос - супермен?

03.09.2004 г.
Исус Христос - супермен?Той изигра онзи, който ходи по водата, но дали Джеймс Кавийзъл е подготвен да прескача небостъргачи без засилка? Само две седмици след като името на целулоидния Исус започна да се споменава във връзка с възкръсналия, режисиран от Брайън Сингър, мега-бюджетен проект "Супермен", вече се говори, че актьорът се е съгласил.

Източник на слуха е Марк Милар, който напоследък е автор на комикси за Марвел, но преди това е правил "Супермен" за DC Comics. Той твърди, че има сигурна вътрешна информация кой ще облече синьото трико и червената пелерина.

"Казах ли ви да сте спокойни за Супермен? Че начело ще застане много опитен режисьор, когото всички обичаме? Че приказките за Макджи са безпочвен слух? Че всичко ще е наред?", пише Милар в своя уебсайт. "Е, същият мой добър приятел ми подшушна, че... Джим Кавийзъл е официално новият Мъж от стомана и това е чудесен избор". Той добавя, че работата по дълго отлаганият проект ще започне отначало, но затова пък в него ще има всичко. Брейниак – космическият супер-злодей. Криптон. Роботи. Извънземни супер-градове".

Мнозина – от Брендън Фрейзър до Джуд Лоу и от Джош Хартнет до Мат Деймън, бяха споменавани като възможния Последен син на Криптон, и засега все още няма официално изявление от Warner Bros. дали актьорът от "Страстите Христови" е дал съгласието си.

"Дали ще му хареса? Той обича Супермен", каза представител на Кавийзъл в началото на август. "Истината е, че не е получавал предложение, дори сценарият все още не е завършен – но да, ролята представлява интерес за него". Предвидено е филмът да излезе по кината през април 2006.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.