Лео - зарязан от Жизел

30.09.2004 г.
Лео - зарязан от ЖизелБразилският топмодел Жизел Бюндхен заряза холивудския сърцеразбивач Леонардо ДиКаприо, защото й омръзна да чака звездата от `Бандите на Ню Йорк` да зададе онзи въпрос.

Жизел, на 24, която се среща с 26-годишния Лео от четири години, напусна общия дом на двамата в Лос Анджелис и отлетя за Ню Йорк, където актьорът от Пърл Харбър, Джош Хартнет, щял да  „утешава”, наранените й чувства, твърди The Sun днес.

"Несъмнено това е краят. На Жизел й писна да чака по-решителнва стъпка от Лео. Тя го обича, но повече не вижда в него мъжа, за когото ще се омъжи", заяви нейна близка приятелка пред британския таблоид.

"Всичко това беше доста болезнено за нея", допълни източникът.

Латиноамериканската красавица стана доста „близка” с  Джош, след като бяха заедно на парти, организирано от модния дизайнер Marc Jacobs в Ню Йорк.

Това не е първото сериозно сътресение в бурната връзка между Жизел и Лео. Кралицата на красотата и преди е заявявала, че напуска Лео защото „твърде много му играят очите”, и „си пада голям женкар”.
Междувременно Лео бе забелязан да сваля хубавичка танцьорка на име Джени в лондонски нощен клуб.

Но според британския вестник The Mirror, напористият актьор бил отрязан от "засуканото " английско маце.

Джени не останала впечатлена от разгонената знаменитост и отклонила предложението му да отидат някъде, където ще си прекарат по-добре.

"Леонардо си мислеше, че ще скоча от подиума право в скута му, само защото е кинвозвезда ", каза Джени пред репортер на вестника.
"Учтиво му казах, че съм на работа и не проявявам интерес”.

"Изобщо не се впечатлих от него, а той изглежда не можа да приеме това", допълни с презрение момичето, оставило актьора "силно наскърбен".
Сега, след като и разкошната Жизел си тръгва, изглежда, че късметът на Лео с жените го е изоставил.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.