Бергман: 45 години стигат - режисьорът разкрива тайната си дъщеря

21.10.2004 г.
Бергман: 45 години стигат - режисьорът разкрива тайната си дъщеряВ нова книга легендарният режисьор Ингмар Бергман разкри, че е баща на още една дъщеря, извън петте си брака – тайна, която е пазил 45 години. 86-годишният Бергман, който по всеобщо мнение е един от най-великите режисьори, твърди в книгата, че е баща на Мария фон Розен, чиято майка Ингрид фон Розен, се омъжва за него дванайсет години след раждането на момичето.

Книгата, написана в съавторство от Бергман и Мария фон Розен, съдържа записките от техните дневници от периода, когато Ингрид фон Розен умира от рак през 1995, след 24-годишен брак с Бергман. В предговора на книгата Бергван пише, че срещнал Ингрид фон Розен през 1957 и имал непостоянна връзка с нея до 1969. През това време Бергман преминал през два брака - с Гун Грут и Каби Ларетей.

Имал и връзка с актрисата Лив Улман. Фон Розен се ражда през 1959, същата година, в която Бергман се развежда с Грут и се жени за Ларетей. Бергман не казал на Мария, че е неин баща, докато тя не навършила 22 години, пише той. Бергман се жени за Ингрид фон Розен през 1971. Той има пет брака и още 8 други деца, включително и дъщеря с Лив Улман.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.