Още за филма КОСМИЧЕСКИ ЗАБИВКИ

Още за филма КОСМИЧЕСКИ ЗАБИВКИБъгс Бъни и неговите приятели - анимационните герои от Луни Туунс - сгазват лука, когато се опълчват на Грозльовците - банда невзрачни космически същества, които сбъркали, та кацнали на Земята. Грозльовците, командвани от своя шеф - безмилостния и войнствен Чукундур (озвучен от гласа на Дани де Вито), замислят да похитят и отведат нашите на своята скучна планета (по-точно - на връх Идиот в планината Изрод), за да ги използват като главна атракция в провалилия се увеселителен парк, дело на Чукундура.
Бъгс предизвиква дребните и немощни извънземни на решителен баскетболен турнир - ако Луни Туунс победят, ще си останат на Земята. Но надделеят ли извънземните, животът на Бъгс и компания няма да струва и пукната пара.
Извънземните приемат предизвикателството преди още заекът да узнае за способността им да "попиват" нови умения. Грозльовците "изсмукват" баскетболния талант от най-добрите звезди в NBA - Чарлс Баркли, Патрик Юинг, Мъгси Богс, Лари Джонсън и Шоун Брадли. И се превръщат в огромните, силни, безпринципни и ужасно надарени Звездовища!
Когато разбира кои ще са противниците му, Бъгс си дава сметка, че ще му е нужна сериозна помощ. Но какво може да направи…
Copyright © 2024 Dir.bg.