Джони Деп за битката с алкохолизма

04.11.2004 г.
Джони Деп за битката с алкохолизмаКино-хубавецът Джони Деп станал алкохолик за да се изолира от духовната пустота на холивудския лайфстайл.

Актьорът от “Страх и омраза в Лас Вегас” в крайна сметка осъзнал, че освобождението от алкохолната зависимост не е забавление и е развълнуван, че отново е в състояние да се погрижи за актьорската си кариера без помощта на "твърдо гориво".

Деп обяснява: "Моят доброволно избран допинг беше алкохолът -  преди всичко – твърдият алкохол. И е много трудно да видиш докъде си се докарал, когато постоянно си под неговото влияние.

"Когато причинявах това на себе си, то беше за да стана безчувствен. Но човек може да избяга от себе си само до определена степен – никога напълно. И макар понякога да изглеждах в пълна кондиция, аз знаех, че не съм”.

"По онова време се държах така, защото в буквалния смисъл на думата трябваше да се напия, за да съм в състояние да разговарям с хората.”

"…пиех толкова редовно, че дори не ми оставаше време за махмурлук. 10 минути след като се събудех и вече отново бях пиян".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.