Пластничната хирургия е "отвратителна"

07.11.2004 г.
Пластничната хирургия е Кейт Уинслет е една от актрисите, които вярват в естествената красота и тотално се отвращава от холивудската обсебеност от пластичната хирургия.

"Предполагам, че Холивуд е световната столица на пластичната хирургия. Но трябва да ви кажа, че помня първата ми церемония по раздавенето на Оскарите – и колко следи от пластична хирургия открих по най-известните лица в света", твърди Уинслет през Femalefirst.

"Няма да споменавам имена, но имаше толкова много знаменитости, които бяха направили това на себе си – колкото мъже, толкова и жени. И те вече не приличаха на себе си”, добавя актрисата.

Красавицата Елизабет Хърли също енергично отхвърля всякаква идея да се подложи на разкрасителни операции – според нея хората които се подлагат на това са "жалки".

Звездата от „Остин Пауърс”, за която се носят слухове, че е прибягвала до инжекции с  Ботокс и колаген в устните и лицето си, твърди, че за нищо на света не би се осмелила да се подложи на скалпела.

Хърли заявява: "Твърде страхлива съм, за да променям лицето си. А и резултатът от хирургическите интервенции винаги изглежда изкуствен. Тези, които се оперират за да изглеждат по-млади са жалки хора".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.