Скарлет не е прелъстена от Холивуд

08.11.2004 г.
Скарлет не е прелъстена от ХоливудСкарлет Йохансон повдигна капака над истинския живот в Холивуд – и не остана очарована от това, което видя. Звездата от “Изгубени в превода” се премести от Ню Йорк в Лос Анджелис за да подпомогне кариерата си  – и вече с шест предстоящи филма през следващите две години, включително летният проект на Уди Алън, кариерата й наистина е във възход – но животът в Холивуд не й допада.

“В Лос Анджелис се живее много трудно, освен ако с теб не са и хората, които обичаш”, заявява актрисата в сайта на списанието Teen Hollywood. “Повечето хора там се чувстват много, много самотни  - и това е съсипващо, ако не могат да се погрижат за себе си”.

Йохансон се оплаква, че й е трудно да се сприятели с някого, и хората в Лос Анджелис искат да се възползват от известността й, за да подпомогнат собствените си кариери:
“Всички непрекъснато говорят за това с кого трябва да се срещнат за да подобрят шансовете си. Аз не съм свикнала така”.

20-годишната актриса подчертава, че Ню Йорк и Лос Анджелис са съвсем различни светове: “Когато израстваш в Ню Йорк, ако познаваш един човек, познаваш още 20. Може отидеш на парти, където не познаваш почти никого и накрая се сприятеляваш с повечето” “В Лос Анджелис, никой не иска да говори с другите, само си мятат крадливи погледи”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.