"Лудории" - един филм за измамните кръговрати на истините и илюзиите

Добре дошли в шикозната територия на Блу Бей, Флорида. Тук зад загорелите лица, яхтите и резиденциите на свръхбогаташи се разиграва приказката за отмъщение, секс и убийство.

“Лудории” на Джон Макнотън е съвременен трилър, в чиято заплетена интрига са замесени неколцина участници, но кой с кого заговорничи и защо, се разбира едва с появата на финалните надписи на филма.Кели ван Райън (Денис Ричардс) е съблазнителна и нагла красавица от Блу Бей. Класният и наставник Сам Ломбардо (Мат Дилън) е доста секси, но е впечатлен от Кели повече от минаващите край него други ученички. Случайно или не, Кели го среща след занятия и дори се озовава в къщата му. На следващия ден тя споделя с майка си Сандра (Тереза Ръсел), че е била обект на сексуалните му желания. Ден по-късно аутсайдерката Сузи Толър (Нийв Кембъл), жадна за реванш заявява, че също е била изнасилена от своя учител. Сам решава да си потърси адвокат. Кен Боудън (Бил Мъри) е единственият, който се наема да го защити и да свали маската на привидната почтеност в Блу Бей.

По нататък събитията се развиват под зорките очи на детективите Рей Дюкет (Кевин Бейкън) и Глория Перес (Дафни-Рубин Вега). Те са тези, които разкриват достойна за жълтата преса интрига.

Планини от тайни се разследват в деликатния лабиринт на шокиращи изнудвания, неочаквани обрати и компрометиращи коварни ситуации. Няма нищо свято за хората от Блу Бей, където под лустрото на висшето общество и полицейското благоприличие съществуват измамните кръговрати на истините и илюзиите.
Copyright © 2019 Dir.bg.