Бен Афлек дебютира като режисьор

26.03.2005 г.
Бен Афлек дебютира като режисьорПоследният път когато Бен Афлек засне филм в родния си град, спечели Оскар. Така че не е чудно, че планира завръщане в Бостън за заснемането на нов проект.

Според Варайъти, Афлек планира дебют с режисирането на филма "Gone, Baby, Gone", по романа на Денис Лихейн за Disney's Touchstone Pictures.

Като и книгата на Лихейн "Реката на тайните", "Gone, Baby, Gone" е криминална драма, която се развива в работническо предградие на Бостън.

Става дума за двама частни детективи, търсещи отвлечено  4-годишно момиче.

За разлика от "Добрия Уил Хънтинг", за който Афлек получи Оскар за филмов сценарий заедно с приятеля си Мат Деймън, тук той няма да играе.

Филмът е първата, пълнометражна режисьорска работа на Афлек, но това не е първият му филм като режисьор; той е 16-минутната холивудска сатира, заснета преди десетилетие, наречена "Аз убих моята жена - лесбийка, закачих я на месарска кука и сега имам договор за три филма с Дисни”.

Може би сега е моментът да направи продължение: „Разделих се с моята латино-годеница, разнесоха ме по жълтата преса и сега имам договор за един филм с Дисни”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.