Още едно приключение, свързано с агенцията

Още едно приключение, свързано с агенциятаЗа повечето от нас случващото се в “Сахара” звучи като приключение за цял един живот, но за Дърк и Ал случващото се е част от ежедневието. Те са в центъра на Националната подводна и корабна агенция, оглавявана от адмирал Джеймс Сендекър.

“Това е група от учени, авантюристи и търсачи на съкровища”, казва Айснър. “Готови са да отидат къде ли не в резултат само на един сигнал.”

“Агенцията е частна организация, работеща по целия свят. Тя издирва изгубени артефакти, преди всичко в световните океани”, обяснява Уилям Мейси. “Дърк и Ал са двете главни действащи лица, които изнасят основния товар на своите плещи. Те извършват подводните проучвания и изваждат предмети от кораба. Те са моите авантюристи.”

Навсякъде, където има вода, те казват: “Аз съм тук”, добавя Стийв Зан. “Искате нещо да бъде свършено под водата? Агенцията има екипировката, времето, търпението и желанието да потърси онова, което желаете да намерите, независимо дали е съкровище или часовникът, който дядо ви е изпуснал в морето. Дърк и Ал обожават тази работа. Харесва им да попадат на различни места по света и да срещат различни хора. За тях това е истинско приключение.”

“Получаваш усещането от “Сахара”, че приключенията са нещо обичайно за живота на тези хора”, продължава Айснър. “Предишните им пътешествия са формирали отношенията по между им. Миналите приключенията са се превърнали в част от кодирания им език. Те се държат така, сякаш наистина се преживели милиони неща заедно, а зрителите чувстват, че след като филмът свърши, интересните събития ще продължават да им се случват.”
Copyright © 2024 Dir.bg.