Джордж Лукас продължава Star Wars!

29.04.2005 г.
Джордж Лукас продължава Star Wars!Според StarWars.com, Лукас ще се появи като гост-звезда – в ролята на самия себе си в епизод от излъчвания и у нас ТВ сериал “O.C. Кварталът на богатите” – епизодът, в който Самър (Рейчъл Билсън) кара Зак (Майкъл Касиди) и Сет (Адам Броди) един от тях да я заведе на абитуриентския бал. Но когато Лукас проявява интерес към комикса на Сет, бедното момче е принудено да избира между бал със Самър и вечеря с Лукас.

Лукас направи и рядко появяване на събирането на "Star Wars" фенове през уикенда в Индианаполис Star Wars Честване  III, като на три пъти отговаряше на въпроси на феновете, като междувременно успя да пусне и новини за бъдещето на поредицата.

Но голямата новина дойде, когато Лукас разказа, че сред проектите, по които работи, е екшън ТВ сериал, базиран на Star Wars, като в центъра на вниманието най-вероятно няма да бъдат главните герои. Все още неименуваният сериал ще се появи по екраните не по-рано от година, като действието ще се развива във времето между “Ситите” и първия Star Wars.

"Искаме да напишем сценариите на всички епизоди от първия сезон, преди да започнем да снимаме", каза Лукас на събирането, което беше посетено от повече от 30,000 фенове. "В началото ще започна аз, а на по-късен етап, възнамерявам да отстъпя малко встрани".

Друг ТВ проект е 3-D анимационни серии по 30 минути, "Clone Wars", базирани на съществуващите 5-минутни епизоди, излъчвани по Cartoon Network. Там вече участват Йода, Оби-Уан Кеноби и останалите рицари-джедаи, които се бият с армията на Републиката.

Лукас отново потвърди, че няма да прави повече Star Wars филми за киното - първоначалният му план бил да започне с раждането на Дарт Вейдър/Анакин Скайуокър и да завърши с неговата смърт.

Режисьорът спомена и че вече работи по четвъртия филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс, но все още не може да каже, кога ще започнат снимките.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.