За актьорите

За актьоритеАнет Бенинг
(Джулия Ламбърт)

Анет Бенинг е една от тези актриси станали известни в цял свят със своя невероятен талант, както за комични, така и за драматични роли. Преди “Да бъдеш Джулия” тя е номинирана за “Оскар” и “Златен глобус” за невероятното си изпълнение в “Американски прелести” със Кевин Спейси. За същата роля получава награда от Американската гилдия на актьорите, както и награда БАФТА.

Сред другите й участия се нареждат “Обсада” с Брус Уилис и Денсъл Уошингтън; The Grifters, за който също е номинирана за “Оскар” и получава награда за най-добра подържаща актриса от Националния борд на критиците; “Американският президент” с Майкъл Дъглас”, за който получава номинация “Златен глобус”; “Бъгси”, отново удостоена с номинация “Златен глобус”; “Относно Хенри” с Харисън Форд и много други.

Анет Бенинг е и утвърдена театрална актриса, спечелила редица награди и е номинирана за театралния еквивалент на “Оскар”, наградите “Тони”.

Джеръми Айрънс
(Майкъл Гослин)

Джеръми Айрънс започва кариерата си в английския театър на сцените на Уест Енд и Стратфорд на Ейвън, като кулминира с ролята в “Ричард II” за Кралския Шекспиров Театър. Дебютът му на Бродуей му носи награда “Тони”.

Следва появи в редица телевизионни филми, като “Завръщане в Брайдсхед” го прави световно известен и му носи редица награди, включително “Златен глобус”

Невероятната му кино кариера включва филми като “Жената на френския лейтенант” с Мерил Стрийп; “Иронии на съдбата” с Глен Клоуз, за който печели “Оскар” за главна мъжка роля; “Кафка” на Стивън Содърбърг, “Къща на духовете” на Биле Огуст”, в който отновп снима с Мерил Стрийп и Глен Клоуз; “Открадната красота” на Бернардо Бертолучи; “Умирай трудно 3” с Брус Уилис; скандалния “Лолита” на Ейдриън Лайн; “Калас завинаги” на Фернандо Дзефирели;

Сред предстоящите му участия са “Венецианският търговец” с Ал Пачино и “Небесно царство” на Ридли Скот.
Copyright © 2024 Dir.bg.