Сватбата на Зелуегър разтърси Холивуд

12.05.2005 г.
Сватбата на Зелуегър разтърси ХоливудВсичко започна с цунамито и „Джери Магуайър”, но истинската Бриджит Джоунс вече не е 30 и няколко годишна неомъжена жена.

Холивуд и Нашвил се бракосъчетаха на Карибите в понеделник, когато Рене Зелуегър и Кени Чесни сключиха брак на остров Сейнт Джон, където звездата на кънтри музиката има дом.

"Беше бърза и изненадваща сватба, която донякъде разтърси всички нас в Холивуд, които така и не разбрахме какво се задава", изрази общото мнение на медиите кореспондентът на "Entertainment Tonight".

"Знаехме, че те са влюбени от съвсем скоро", каза той. "Първата им среща беше по време на благотворителното ТВ шоу на NBC в помощ за пострадалите от цунамито в Азия, където Рене разговаряше със зрителите по телефона, а Кени пееше. Очите им се срещнали и... останалото е история".

37-годишният Чесни отдавна харесвал носителката на Оскар. Неговият хит от 1999 "You Had Me From Hello" написан веднага, след като я гледал в "Джери Магуайър”.

"Когато Рене каза тези думи (You Had Me From Hello) във филма, веднага си помислих "Това би могло да стане чудесна песен", сподели в интервю Кени още през 1999.

Но едва преди няколко месеца, на 15 януари, двамата започват да се срещат. 36-годишната Зелуегър се раздели с предишния си приятел Jack White, лидера на групата White Stripes, преди 8 месеца. Преди това Рене се срещаше с Джим Кери, с когото игра заедно в комедията от 2000 г, "Аз, моя милост и Айрийн".

Сватбата е първа и за двете звезди. Прес-агентът на Рене, Нанси Райдър, потвърди че на церемонията са били поканени само близки приятели и членове на семействата, и че булката е носела рокля на Каролина Херера.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.