Холивуд посреща с възторг „Война на световете

30.06.2005 г.
Холивуд посреща с възторг „Война на световете”На мотоциклет, с кожени якета и слънчеви очила, Том Круз и неговото момиче, Кейти Холмс пристигнаха в понеделник вечерта на скрийнинга на летния блокбъстър на Стивън Спилбърг „Война на световете” в Китайския театър в Холивуд.

Никой не знаеше, че Круз ще се появи на прожекцията и въодушевената тълпа щурмува актьора с молби за снимки и автографи, докато над оживената сцена се извисяваше огромното лице на Джони Деп от гигантската реклама на новия му филм „Чарли и шоколадовата фабрика”.

Холмс, която не пропусна да размени няколко бързи целувки с Круз на слизане от мотоциклета, през останалото време стоеше предимно зад него, докато той позираше на фотографите за снимки с феновете.

"Том!", "Невероятен си!", "Обичаме те!", бяха най-честите викове от тълпата почитатели на Холивуд булевард, почти всички в оригиналните рекламни тениски от "Война на световете".

Сред хората наобиколили Круз пред киното, също имаше знаменитости – всички разпознаха звезди като кино-канибала Антъни Хопкинс("Мълчанието на агнетата") и Вирджиния Мадсън ("Отбивки") със сина си Джак, както и детето-звезда от „Джери Магуайър” Джонатан Липницки.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.