Предупреждението на Джони Деп

28.07.2005 г.
Предупреждението на Джони ДепДжони Деп предупреди Пит Дохърти да престане с лудориите заради доброто на приятелката си Кейт Мос.

Холивудският сърцеразбивач, който имаше 4-годишна романтична връзка с прочутия супермодел преди да се разделят през 1998 призна, че се страхува за бъдещето на Кейт, ако тя остане с непрекъснато създаващия проблеми Пит.

Звездата, който преди години също живееше доста буйно каза, че е посъветвал пристрастения към наркотиците музикант да се съсредоточи върху отглеждането на детето си от модела Лиса Муриш.

Деп и Дохърти се срещнали, при пристигането на Джони в Лондон за премиерата на новия му филм, „Чарли и шоколадовата фабрика”.

Джони е все още близък с Кейт и двамата си остават добри приятели. Тя е изключително загрижена за дъщеря си Лила Грейс и иска детето да расте в добро и сигурно обкръжение.

Пред журналистите Джони Деп разказа, как децата са променили живота му и че Пит трябва да се опита да бъде добър баща.

По-рано този месец се появи слух, че Кейт се разделила с Пит, който се замесил в улично сбиване. Тя помолила призналият своята зависимост от хероина рок-музикант да се изнесе от дома й.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.