Ръсел Кроу - виновен

20.11.2005 г.
Ръсел Кроу - виновенАктьорът Ръсел Кроу се призна за виновен в нападение трета степен пред съда в Манхатан в петък по обвинението, че е ударил хотелски служител в Ню Йорк с телефонен апарат. 41-годишният Кроу, бе обвинен в нападение над 28-годишния Нестор Естрада на 6 юни, 2005.

Съдията Катрийн Фрийд даде условна присъда, което означава, че в продължение на 1 година, актьорът не трябва да върши никакви провинения. Освен това Кроу ще трябва да плати 160 долара съдебна такса.

Облечен в тъмен костюм, синя риза и сива вратовръзка, Кроу наведе глава и каза, "Да", когато бе попитан дали се смята за виновен по обвиненията. След това се обърна към съпругата си Даниел Спенсър, целуна я по бузата и отпусна глава на рамото й.

Инцидентът можеше да изпрати Кроу в затвора за 7 години и да го лиши от възможността за работи в Холивуд, а  американската му работна виза беше отнета.

През юни 2005, във връзка с премиерата на „Късметлията” 2005 Кроу се беше настанил в апартамент за 3000 долара на нощ хотел Мърсър. Ядосан, че дълго време не успява да се свърже със съпругата си в Австралия от телефона в стаята си, в 4 ч. сутринта той слиза на рецепцията и хвърля разваления според него телефон по служителя Естрада, който получава порязваният под окото, и малко по-късно е закаран в близка болница, където го зашиват.

На 25 август, бе обявено, че Кроу е постигнал споразумение с Естрада, по гражданският иск, но сумата няма да бъде обявена през медиите. По-късно Кроу публично се извини за хулиганското си поведение в "Късното шоу с Дейвид Летърман."

"Изключително съжалявам за всичко, което се случи", каза тогава Кроу. "Истината е, че постъпих много глупаво. Това вероятно е най-срамната ситуация, в която съм изпадал в живота си, а аз съм вършил доста глупости".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.