Джесика Алба заплашва Плейбой

07.03.2006 г.
Джесика Алба заплашва ПлейбойАктрисата Джесика Алба заплаши известният плейбой и собственик на списание Playboy, Хю Хефнър със съд - защото според нея в мартенския брой на прочутото мъжко списание се прави внушение, че тя позира „гола или полугола”.

Красавицата от „Фантастичната четворка” отправи предупреждението си към медийния магнат, след като видя образа си на корицата на софтпорно изданието, при това без нейно знание или съгласие. В писмото се настоява Playboy незабавно да спре разпространението на „обидния” брой, а Алба иска и съответното "финансово споразумение".

Адвокатът на актрисата Брайън Улф съобщи, че клиентката му вече неколкократно е отклонявала предложения да бъде „момичето от корицата на Playboy” срещу много сериозно заплащане и обвинява списанието, че е измамило кинокомпанията Columbia Pictures, за да публикува рекламния кадър от техния нов филм „Опасно синьо” (Into The Blue).

От Columbia Pictures също са изпратили писмо на Хефнър, с обвинения в "недопустимо, неетично поведение с цел печалба", заради публикуването на пикантната снимка.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.