Playboy отвръща на удара

08.03.2006 г.
Playboy отвръща на удараС твърдението че много звезди от така наречената А група са украсявали страниците им, без да се събличат, американското мъжко списание Playboy отвърна на атаката на Джесика Алба, която се оплака, че като я поставило на корицата си, изданието внушавало, че е позирала за голи снимки.

Адвокатите на хубавицата от „Sin City: Град на греха” изпратиха на Playboy миналия месец заплашително писмо, след като списанието публикува промо снимка на Алба по бикини от нейния филм „Into The Blue” на корицата на мартенския си брой. Алба твърдеше, че изборът на редакторите да бъде поставена на корицата е инсинуация, че тя е гола или полугола по-нататък в списанието.

Тя заяви, "Playboy е нарушил правата ми и заблудил евентуалните си читатели, че аз съм дала позволение да бъде поставена на корицата, което аз не съм направила".

От своя страна, от Playboy твърдят, че са поставили сексапилната звезда на корицата си, защото тя е спечелила класацията на читателите за "най-секси звезда на годината" и че така тя попада сред други звезди, които са имали честта да попаднат на прочутата корица, без да са позирали голи. Говорителят на Playboy Лорън Малоун каза, "Много знаменитости са се появявали на корицата на Playboy, без да са се събличали; сред тях са Клаудия Шифър, Парис Хилтън, Голди Хоун, Ракел Уелч, Барбара Стрейзанд, Брук Шийлдс и Доналд Тръмп".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.