Мел Гибсън търсел смъртта

05.08.2006 г.
Мел Гибсън търсел смърттаСлед ареста му в петък сутринта, Мел Гибсън е бил официално обвинен в опасно шофиране в нетрезво състояние, с ниво на алкохол в кръвта над разрешеното и при наличие на отворена бутилка в колата.  Към обвиненията срещу актьора от „Следите”, постъпил на лечение след близката си среща с пътните полицаи, може би ще бъде добавен и опит за бягство.

Ако бъде осъден по всички обвинения, на Гибсън може да му се наложи да прекара 6 месеца в затвора. Арестът на звездата от „Смъртоносно оръжие” в петък е била в резултат на "смъртоносно желание", според публикации в американската преса. Гибсън е бил спрян от полицията, след като е забелязан да кара с превишена скорост и да сменя рязко лентите в Малибу, Калифорния.

Пресагентът на звездата, Алън Ниро, обяви в понеделник, че Гибсън е постъпил в рехабилитационна клиника и "се бори за живота си". Друг източник, близък до носителя на „Оскар” за „Смело сърце”, разказа пред La Weekly, че „Гибсън е бил наистина "на ръба на самоубийството”, защото се е чувствал безпомощен пред алкохола и не е знаел какво да прави. Ето защо е карал със 150 километра в час.

Това е търсене на смъртта. Ако ченгетата не го бяха спрели, Гибсън щеше да спре в някое дърво. Това е много по-голям проблем от този например, ще мога ли отново да работя. Той не е искал да живее повече. Знам през какво е преминал и през какво преминава. Трябва да разберете какво заболяване е алкохолизма. Той отново е в криза. Аз съм сигурен, че тази нощ той се е опитвал да се самоубие."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.