Незаконно дете на Мел Гибсън

23.12.2006 г.
Незаконно дете на Мел ГибсънЖена от Австралия, твърдяща, че е родена след тайна незаконна любов на Мел Гибсън, е продала своята история нa британски таблоид за $20 000. Кармел Слоун, на 29 години, твърди, че през 1976 г. майка й Мерилин била качена от Мел Гибсън, докато пътувала на стоп из страната, и след секс с него на задната седалка забременяла.

Според изданието от Сидни, Daily Telegraph, Слоун, която е разведена и има едно дете, и майка й са получили повече от $20 000 за своята съмнителна история. Бившият съпруг на Слоун, Глен, който се грижи за 10-годишния им син Джордан, е бесен, че без никакво предупреждение и детето е намесено в тази история. Той обяснява: „Бях разстроен и шокиран. Непрекъснато разни хора ми звънят, а аз не знам как да предпазя сина си."

На въпрос дали е говорил с бившата си съпруга, след като твърденията й станаха известни, той каза: „Тя отрича всичко", и добави: „И по време на брака ни разправяше, че Гибсън й бил баща, но аз мислех, че си въобразява”. Мел Гибсън, който има 7 деца със съпругата си Робин, отрече твърденията.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.