Злополука с Никол Кидман

28.01.2007 г.
Злополука с Никол КидманНосителката на Оскар, Никол Кидман бе отведена в болница в сряда вечерта, след злополука на снимачната площадка на последния й филм, „The Invasion”, в централната част на Лос Анджелис.

Инцидентът се случил, докато актрисата снимала сцена, в която кара Ягуар, докато се опитва да избяга от подобни на зомбита създания, които висят по колата. Автомобилът бил прикрепен към кран, за да се създаде представата, че героинята на Кидман действително управлява колата. При един завой операторът на крана загубил контрол над съоръжението, и колата с Кидман се блъснала в стълб и кофа за смет.

Актрисата и нейният партньор в сцената, 10-годишният Джаксън Бонд, който се возел на предната седалка, били с обезопасителни колани. Членове на снимачния екип веднага увили Кидман с одеало и повикали медицински екип. 39-годишната звезда била отведена в медицинския център Сидър Синай, където останала близо два часа. Според американското издание Us Weekly, актрисата била в шок, но се върнала на снимачната площадка по-късно същата нощ.

Нейният съпруг, Кийт Ърбан, и 11-годишният й син Конър Круз, също били на снимачната площадка по време на инцидента.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.