Анджелина Джоли продължава да не се разбира с баща си

19.04.2007 г.
Анджелина Джоли продължава да не се разбира с баща сиАктьорът носител на „Оскар”, Джон Войт, все още не е имал никакъв контакт със своята дъщеря Анджелина Джоли и с нейните четири деца, след като тя го изолира от живота, защото я беше обявил за „неустойчива”. Тогава, през 2002 г., Войт едва не се разрида по телевизията и публично разкри, че Джоли страда от „тежки емоционални проблеми".

Оттогава баща и дъщеря са силно отчуждени. В защита на решението си да държи Войт далеч от семейството си, актрисата заяви: „Той каза някои много грозни неща за мен, за това какво представлявам като личност и как управлявам живота си. Въпреки че ми е баща, аз не искам да го чувам.

Изобщо не ме е грижа. Не го искам в живота си.” Изглежда Войт е решил, че тишината е най-добрият начин да смили дъщеря си и оттогава не е коментирал публично поведението на Анджелина.

Пред RadarOnline.com той заяви: „Не съм имал никакъв контакт с децата, а много бих искал да ги виждам – това е всичко. Нямам какво повече да казвам, медиите искат да направят новина от всичко. За мен положението е много болезнено и не искам да се връщам там, откъдето започна всичко."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.