Джони Деп тъгува за Джак Спароу

29.05.2007 г.
Джони Деп тъгува за Джак СпароуНа 23 май, четири години и стотици милиони долари след началото на поредицата за карибските пирати, финалната част ”На края на света” влезе в кинoсалоните, а Джони Деп, който играе капитан Джак Спароу, призна, че ролята на шантавия пират ще му липсва.

Образът на чудноватия морски разбойник бе голям успех за Джони Деп и сега, когато всичко свършва, актьорът си спомня за работата си по трите филма.

Пред камерите на CBS News Деп сподели, че му е много трудно да се раздели с Джак Спароу: „Звучи смешно, защото все пак става дума за един измислен герой. Но след като съм бил с него толкова дълго време, няколко години, понякога по 12 до 14 часа на ден, все едно се сбогувам с истински човек. Просто… моментът за мен е емоционален".

В интервюто Деп още един път припомни, че основното вдъхновение при създаването на образа е дошло от легендарния китарист на „Ролинг Стоунс”, Кийт Ричардс, и колко нервен и въодушевен е бил актьорът, когато Ричардс се е съгласил да играе бащата на Спароу в третата част „На края на света”. „Аз бях много радостен, но и малко уплашен, защото той имаше пълното право да дойде и да ме попита: „Как се осмеляваш да базираш героя си на мен?” Но той беше страхотен. Беше истински джентълмен".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.