Брус Уилис - готов да убива

19.06.2007 г.
Брус Уилис - готов да убиваЗвездата от „Умирай трудно” се похвали, че редовно издевателства над приятелите на своите момичета. По собствените му думи, достатъчно му е да хвърли по един строг поглед към момчетата и те веднага разбират, че не трябва да се държат лошо с дъщерите му. „Аз не съм злодей.

Аз просто си приказвам с момчетата - отначало винаги искам да си пообщувам с тях. Това е всичко, което искам. Просто ги поглеждам и веднага разбират всичко", сподели актьорът в интервю за The Sun.

”Винаги поръчвам на някое от момчетата да отговаря за реда. Ако дъщерите ми например са поканили приятели да се повеселят край басейна, аз приближавам до някой от тях и го питам: „Ей, момче, как се казваш?" Той отговаря: "Синджен".

А аз съвсем тихо му казвам: "Синджен, ти отговаряш за реда. Ако нещо се случи с една от дъщерите ми, ще убия всичките ти приятели пред очите ти, а теб ще те оставя последен."

Брус Уилис има три дъщери от бившата си съпруга Деми Мур. Талула Бел Уилис е най-малката, родена през 1994. Най-голямата е Румер Глен Уилис - тя се появи през 1988 год., а средната, Скаут Лару Уилис, се роди през 1991.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.