Фотоконкурс ,,Позабременяла

19.07.2007 г.
Фотоконкурс ,,Позабременяла”По повод българската премиера на заразителната комедия „Позабременяла” (Knocked Up),  Cinema City и Прооптики България обявяват фотоконкурс НИЕ СМЕ БРЕМЕННИ с лайтмотив „Бременността е изпитание за двама”. Партньор на конкурса е Surecheck, който осигурява и големите награди –

Първа награда – дамски и мъжки швейцарски часовници;
Втора награда – вечеря за двама в изискан ресторант;
Трета награда – луксозен семеен фотоалбум.

Cinema City и Прооптики България ще предоставят като поощрителни награди билети за филма.

Снимки ще се приемат на ел. адрес konkurs@cinemacity.bg до 2 август включително.

Правила:
1.   Всяка двойка има право да изпрати по 1 фотография.
2.  Задължително се посочват:
- имената на фотографираните и месеца от бременността, в който е направена снимката. По желание може да се изпрати и име на фотографията.
- телефонен номер за връзка, e-mail адрес и града.
3.  Фотографиите трябва да са годни за печат в размер А4.
4. Оценява се както сюжета, така и художествената стойност на фотографията.

Журито ще включва представители на Cinema City, партньора на конкурса Surecheck, дистрибутора на филма Прооптики България и фотограф.

Всички фотографии ще бъдат изложени от 3 до 31 август в Мол София, ет. 2. Откриване на изложбата и награждаване на победителите във фотоконкурса – 3 август 2007 от 12.30 часа.


Алисън Скот е обещаваща журналистка, чийто 24-годишен живот върви напред с пълна пара. Бен Стоун е безделник, който няма никакво намерение да промени уютния си хлапашки начин на живот.

В началото на филма двамата напълно противоположни млади хора се срещат в бар и след достатъчно количество алкохол, прекарват нощта заедно. На сутринта всеки поема по своя път и това би трябвало да е краят на историята. Но няколко седмици по-късно Алисън се обажда на Бен, за да му за да му каже, че е ... „Позабременяла”. Сега Бен трябва да си зададе няколко важни житейски въпроса и да реши дали да избяга или да остане да помага за отглеждането на детето?
Copyright © 2024 Dir.bg.