Семейство Симпсън: Фен среща в Cinema City

27.07.2007 г.
Семейство Симпсън: Фен среща в Cinema CityСемейство Симпсън ще се срещне с почитателите си в Cinema City на 28 юли (събота) от 18 ч. Фен срещата с най-откаченото семейство от малкия екран се организира със съдействието на Fox Life по повод премиерата на първия игрален филм с тяхно участие “Семейство Симпсън: Филмът”.

Само ден след световната премиера на филма Хоумър, Мардж, Барт и Лиса ще раздават автографи и ще се снимат със своите фенове в България. Най-горещите им почитатели ще могат да се вживеят в ролята на Барт и да напишат обещанието си на черната дъска, както и да се снимат с перука на Барт или Лиса. За най-щурите изпълнения организаторите са подготвили награди, а щастливците, успели да закупят билет за специалната прожекция от 19 ч., ще видят и скеч на живо в залата.

След oсемнадесет сезонa, четиристотин епизодa и безбройни награди и почести “Семейство Симпсън” се превръща в пълнометражно приключение. И това е добре, защото е нужен широк екран, за да се опише епичната глупост на Хоумър Симпсън. Сега той трябва да спаси света от кашата, която сам е забъркал. Замесени са едно прасе и пробит силоз, пълен с животинска тор, комбинация, която активира бедствие, непознато за жителите на Спрингфийлд. Мардж отново е разярена от невежеството на Хоумър, а отмъстителната тълпа се спуска към къщата на Симпсънови.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.