Деп ще замени Леджър

28.03.2008 г.
Деп ще замени ЛеджърУпорито се говори, че Джони Деп ще замени покойния Хийт Леджър в новия филм на Тери Гилиъм “The Imaginarium of Doctor Parnassus”. Режисьорът и актьорът отдавна си мечтаят да работят отново заедно (след “Страх и омраза в Лас Вегас”).

През 2000 г. Джони Деп беше част от бъдещия екип на филма, но катастрофалното развитие на проекта за Дон Кихот временно сложи край на мечтата на Тери Гилиъм. Одем години по-късно Джони най-сетне има възмоност да работи отново с режисьора, спасявайки каузата на доктор Парнасус.

Трябва да признаем, че напоследък на Тери Гилиъм не му върви много с мечтите, но този път е решил на всяка цена да спаси филма си, дори с цената на необикновеното решение да има една и съща роля, изиграна от повече от един актьор – персонажът преминава през магическо огледало и се озовава в паралелен свят, където изглежда различно.

Така Джони Деп ще бъде едно от четирите или петте превъплъщения на героя, а филмът ще се превърне в своеобразно оказване на почит към паметта на Хийт Леджър.
Copyright © 2024 Dir.bg.