Супермен връща броячите на нула

2008-08-29
Супермен връща броячите на нулаСлед скорошния невероятен успех на “Черният рицар”, шефовете на “Warner”, разочаровани от бокс-офис резултатите на “Супермен се завръща”, заявиха, че възнамеряват да подхванат начинанието отначало, в една по-мрачна – като за възрастни – тоналност. Първоначално акцентът ще е върху супергероя, а след това ще се включат и останалите персонажи от комикса. Така че по всичко изглежда, че следващия опус за Супермен няма да има нищо общо с филма на Брайън Сингър, нито с образа, изграден от Брандън Рут.

Впечатлени от новия Батман продуцентите твърдят, че възнамеряват да следват същия регистър и да се заемат с тъмната страна на своя супергерой. Което озвачава, че следващият филм няма да е “Superman: The Man of Steel”, както беше предвидено. Явно на първо време се стопират и проектите “Batman vs Superman” и “Justice League” ("Лигата на справедливостта").

За момента от “Warner” не коментират името на друг режисьор или актьор, въпреки че продължението на “Супермен се завръща” е предвидено за 2011г.
Copyright © 2024 Dir.bg.