"Прогноза" на Зорница София вече и по кината

17.04.2009 г.
Новият филм на Зорница София “Прогноза“ тръгва от днес по кината. Лентата е с бюджет от около 2 милиона лева.

За сравнение - първият филм на режисьора “Мила от Марс“ беше направен с не повече от 50 000 лева и доскоро беше най-гледаният от българите за последните години. “Прогноза“ ще се прожектира освен в София и в киносалоните в Пловдив, Варна и Стара Загора.

Действието в “Прогноза“ се върти около българин, българка, хърватин, македонец и сърбин. Всички те се събират на един турски остров, за да карат сърф. Често спорят заради националната си принадлежност, но не стигат до драматични конфликти, каквито има в повечето филми, отразяващи живота на Балканите.

Затова и Зорница София определя “Прогноза“ като филм за балканските конфликти, но с хепиенд.Зорница София: “Прогноза“ е като живота. Това е животът на съвременните хора, това е една съвременна любовна история за готини младежи. Във филма има любов, има кавги, има вятър, има мания, има и нещата, които ни обединяват, има и малко политика.

Теодора Духовникова, Део, Асен Блатечки, Юлиан Вергов, Стефан Щерев и хърватският актьор Крешимир Микич са звездите в “Прогноза“. А прогнозите за него са за пореден успех за Зорница София.

zar.bg
Copyright © 2024 Dir.bg.