Премиерата на „Бруно” в Лос Анжелис

13.07.2009 г.
Премиерата на „Бруно” в Лос АнжелисПоследният филм на британския комик Саша Барън Коен, в който той играе ролята на австрийския гей репортер "Бруно", се изстреля във върха на северноамериканските бокс офис класации след първата седмица от пускането си в кината, предаде АФП.

Противоречивата комедия за възрастни с участието на често разсъблечения Коен като моден дизайнер, който иска да стане известен, измести анимационния филм "Ледникова епоха: Завръщането на динозаврите".

"Бруно" успя да спечели 30,4 милиона долара след първата седмица на големите екрани, а "Ледникова епоха" зае второто място с постъпления от 28,5 милиона долара. На трето място е "Трансформърс: Отмъщението", филм на режисьора Майкъл Бей, който успя да завоюва 24,2 милиона долара след края на третата седмица от премиерата си, въпреки че беше отхвърлен от критиците. "Обществени врагове" с участието на Джони Деп в ролята на известния американски гангстер Джон Дилинджър привлече 14,1 милиона долара след втората седмица в кинотеатрите.
БГНЕС
Copyright © 2024 Dir.bg.