Актьорски състав

Актьорски състав ШАРЛТО КОПЛИ (Викъс) започва да играе и режисира собствени късометражни филми на 12 годишна възраст. По-късно учи Реч и Драма в Тринити Колидж в Лондон.
Основава първата си компания на 19 години и оттогава основава и менажира множество други преуспяващи компании като Channel 69 Studios, Atomic Visual Effects, Slaves Talent Management, и Inspired Minority Pictures. Channel 69 става една от компаниите, които по-късно създават една от първите южноафрикански частни телевизии etv. Само на 24 години Копли става най-младият изпълнителен директор в историята на южноафриканската телевизия, който притежава и контролира ежедневно 5 часов програмен блок. След като напуска etv, Копли е продуцент и режисьор на многобройни реклами, видео клипове и късометражни филми. Продължава да се интересува и от визуални ефекти. Работата му е донесла многобройни награди и признание в Южна Африка, включително наградите Avanti Awards, The Stone Awards, и the Loeries.  
Късометражният му филм през 2001 година A Space Oddity, в който е ко-продуцент и режисьор заедно със Саймън Хансън се превръща в най-популярният късометражен филм в Южна Африка за всички времена. Достигнал е до повече от 18 милиона души чрез интернет и продължава да се излъчва и до днес.
Копли продължава да пише, продуцира и режисира първият си игрален филм Spoon заедно със Саймън Хансън. Spoon е свръхестествн трилър, който в момента се намира на етап пост-продукция и ще се разпространява от Distant Horizon.
Копли печели британският конкурс за сценарии с Judgment Day – друг филм, който прави заедно с Хансън.
През 2005 Копли продуцира късометражния филм Alive in Jo’Burg заедно с дългогодишния си приятел Нийл Бломкамп. Копли изпълнява малка роля във филма.

ДЕЙВИД ДЖЕЙМС (Кубус) е известен с ролите на лоши герои, които изпълнява по телевизията. Изглежда, че за човек с неговия талант няма никакъв проблем да изгражда тъмни, комплексни, или чисто и просто психарски характери. Джеймс е участвал в някои от най-популярните южноафрикански сериали като „The Confidant,” “Criminal Minds,” “Snitch,” “Jozi Streets,” и “Egoli.” Всички още си спомнят незабравимото му изпълнение като злото Лудо Куче в  Isidingo.  Той обича театъра и играе в многобройни театрални пиеси като „Аладин”, „Мрежата на Шарлът”, „Разкази и песни под африканското небе”, „Портретът на Дориан Грей”, „Моята прекрасна лейди”, “Fangs,” и „На път за форума се случи нещо забавно”.

ДЖЕЙСЪН КОУП (Кристофър Джонсън) се е обучавал за магьосник на девет годишна възраст и е играл в цирка Dream Circus на тринадесет. Продължил да се занимава професионално с това под формата на почасова работа докато завършил училище. По-късно заминава за Лондон, където става уличен артист. След това се връща в Южна Африка, където изпълнява самостоятелни шоута по улиците и по фестивали като Международен комедиен сериал Смирноф, Фестивала в Единбург, Synergy, Armchair Theatre, Cape Comedy Club и Grand West Casino.
Коуп пише и участва в телевизионната комедия “The Pure Monate Show.” В момента се концентрира главно над многообразие от филмови и телевизионни проекти и участва във филми като Spoon и Bunny Chow, и изпълнява малки роли в местни комедийни шоута.

През 2000 година ВАНЕСА ХЕЙЛУД (Таня) е финалист на конкурса Мис Южна Африка, което стартира международната й кариера на модел. По-късно се установява в Кейптаун, където учи драма и започва работа като телевизионен водещ на програми като “Wildlife Warehouse,” “AgriTV,” програмата на африкански език  “Groen,” и “Top Billing”. Участва също така и в много реклами.
През последните години Холивуд търси нови лица и тя получава роли във филмите Hey Boy и Blood Diamond, с режисьор Едуард Цвик.
Copyright © 2024 Dir.bg.