Ума Търман се омъжва, без да подозира

25.10.2009 г.
Ума Търман се омъжва, без да подозираТретата премиера тази седмица се казва “Съпруга по неволя“, макар оригиналното заглавие да е The Accidental Husband. Главните роли в тази романтична комедия са поверени на Ума Търман, Джефри Дийн Морган, Колин Фърт, Сам Шепард и др.

Възможно ли е неволно да забравите, че вече сте сключили брак с някого? Не и за д-р Ема Лойд (Търман) - най-известния експерт в Ню Йорк в сферата на любовните тайни, която е на път да се врече във вечна вярност на годеника си Майкъл (Фърт). Но когато нейна слушателка приема съветите й буквално, пожарникарят Патрик Съливан (Джефри Дийн Морган) се оказва изоставен. Решен да отмъсти на устатата докторка, Патрик намира начин да влезе в общинската компютърна система и официално да направи от нищо неподозиращата Ема Лойд... госпожа Съливан.

Изпълнена с множество горещи страсти, “Съпруга по неволя“ е романтична комедия, която още един път демонстрира, че във войната между половете всичко е позволено. И че все пак накрая истинската любов побеждава. Нарочно не даваме оценка на този филм, за да имате възможност да го видите със собствените си очи. А дали и колко ще издържите, зависи от претенциите ви. Ако са ви за повече дълбочина, си потърсете, хм, друго зрелище.
СЕГА
Copyright © 2024 Dir.bg.